Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@09:28:13 GMT

عینک‌های هوشمند Ray-Ban؛ محصول بعدی فیس بوک

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۷۰۶۶

عینک‌های هوشمند Ray-Ban؛ محصول بعدی فیس بوک

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از engadget، کسب و کار پررونق فیسبوک برای اینکه بتواند در دنیای فناوری جایگاه خود را حفظ کرده و از سایر رقبا پیشی بگیرد از تبلیغات دیجیتالی استفاده‌های فراوانی می‌کند. در همین زمینه مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت فیسبوک گفت: محصول بعدی آن‌ها یک عینک هوشمند Ray-Ban خواهدبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیشه‌های این عینک دارای ویژگی فرم نمادین خود هستند و به شما این امکان را می‌دهد تا کار‌های زیبایی را انجام دهید. شرکت فیسبوک به دنبال این است که در آینده به پیشرفت خود در جهت دستیابی به عینک‌های واقعیت افزوده ادامه دهد.

قابلیت های عینک آفتابی فیسبوک

شایعات پیرامون موضوع عینک آفتابی فیسبوک از سال ۲۰۱۹ بسیار زیاد بوده است. در آن زمان، منابع آگاه به CNBC گفتند که فیسبوک با شرکت لوکسوتیکا مالک Ray-Ban در زمینه عینک AR با نام مستعار "Orion" همکاری می‌کند. این عینک به عنوان یک جایگزین کامل تلفن‌های هوشمند اعلام شده است که می‌توانید با آن تماس بگیرید، اطلاعات را ببینید و حتی پخش زنده را انجام دهید. این عینک با محصول شرکت Google Glass (یکی دیگر از همکاران Luxottica) مقایسه می‌شود. سال گذشته، هوگو بارا، از مسئولین آزمایشگاه‌های واقعیت افزوده کمپانی فیسبوک، تأیید کرد که این عینک‌ها در سال ۲۰۲۱ به بازار می‌آیند.

زاکربرگ گفت: در کنار واقعیت مجازی، واقعیت افزوده (AR) برای ساختن متاورس ضروری است. در آینده ای نزدیک، فیسبوک به یک پلتفرم مشترک و قابل تغییر تبدیل می‌شود که به شما این امکان را می‌دهد که بین تجربیات مختلف اجتماعی با استفاده از VR و AR گردش کنید.

اصطلاح metaverse آخرین کلمه‌ای است که توسط سیلیکون ولی و آینده پژوهان مورد استفاده قرار گرفته است. در حالی که این مفهوم بیش از یک دهه است که وجود دارد و پس از موفقیت پلتفرم‌های ایجاد بازی چند نفره مانند Fortnite و Roblox، مورد توجه قرار گرفت. در اوایل این هفته، ساتیا نادلا، رئیس مایکروسافت در فراخوان جدید شرکت خود از متاورس شرکت نام برد.

به گفته زاکربرگ، این شرکت میلیارد‌ها دلار برای ساختن جهان مشترک خود هزینه می‌کند که با کاربران فیسبوک و تبلیغات دیجیتالی پر خواهد شد. برای اینکه روای او به واقعیت تبدیل شود، برنامه این است که این دستگاه‌ها را مقرون به صرفه‌تر عرضه کند. مدل کسب و کار ما عمدتا فروش دستگاه‌ها با قیمت بالا یا مواردی از این قبیل نیست، زیرا ماموریت ما ارائه خدمات به بیشترین افراد ممکن است؛ بنابراین ما می‌خواهیم همه کارهایمان را تا آنجا که ممکن است مقرون به صرفه کنیم.

البته طبق شنیده‌های موثق عینک آفتابی تنها سخت افزاری نیست که فیسبوک روی آن کار می‌کند. گزارشات متعدد ادعا کرده اند که فیسبوک در حال توسعه یک ساعت هوشمند با اتصال داخلی  به تلفن همراه و صفحه نمایش جدا شونده است.

بیشتر بخوانید

سونی کار بلاگرها را برای عکاسی و فیلمبرداری راحت کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت فیسبوک مارک زاکربرگ محصول دیجیتال عینک هوشمند عینک واقعیت مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گاز اکباتان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه دانشگاه مهد علم و دانش است، اظهار کرد: بی‌تردید ورود دانشگاه به صنعت منجر به واکاوی مشکلات برای حل مسئله می‌شود.

وی با بیان اینکه پیوند دانشگاه و صنعت باید در عرصه عمل محقق شود و شعاری نباشد، افزود: دانشگاه‌ها باید به دانشجویان خود اعتمادبه‌نفس بدهند انتقال یافته‌های علمی به صنعت مهم بوده و دانشگاه نسل دوم و سوم با رویکرد کارآفرینی کنار پژوهش دانش فنی تولید می‌کند که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان تأکید کرد:‌ باید رویکرد پیوند علم و صنعت طوری باشد که دانش صنعتی از خارج کشور وارد نشود و نیاز کشور برطرف شود در همین راستا این شرکت نسبت به تولید کنتور هوشمند گاز ورود کرده است.

جعفری با بیان اینکه ۷۱ درصد خرید دانش فنی از بنگاه‌های خارج از کشور انجام می‌شود که دانشگاه با ورود خود باید آن را به کمترین میزان آن برساند، ادامه داد: ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه باید تقویت شود.

مدیرعامل شرکت کنترل گاز اکباتان بیان کرد:‌ این مجموعه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات ایمنی، تنظیم و اندازه‌گیری گاز و از سازندگان مطرح قطعات بوده که در این شرکت ۲۰ محصول گازی تولید می‌شود و روی تولید یک یا چند محصول نماندیم؛ چراکه معتقدیم باید سیستم پویا باشد.

جعفری با اشاره به فعالیت ۳۵۰ نفر در این مجموعه بخش R&D و مهندسی را نقطه قوت و از موفقیت‌های این شرکت خواند، وجود نیروی انسانی فعال، ماهر و متخصص یکی از ظرفیت‌های آن شرکت برشمرد و مطرح کرد: چهار محصول دانش‌بنیان تولید کرده‌ایم و برای سه محصول هم اخیراً ثبت گواهی شده و هفت اختراع ثبت شده داریم. بخشی از این موفقیت‌ها ناشی از ارتباط با دانشگاه بوده و یافته‌های دانشگاه باید در عرصه بیرونی به‌ویژه صنعت و تولید نمود داشته باشد.

وی دانشجویان را به مطالعه کتاب«رنسانس اقتصادی آلمان» و «تکنوکراسی و سیاست گذاری توسعه اقتصادی در ایران» دعوت کرد و خواستار حل بروکراسی پیچیده در انعقاد تفاهم‌نامه‌ها شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تعیین نام شرکت‌ها هوشمند می‌شود/ حذف فیزیکی دفاتر قانونی از ۳۱ اردیبهشت
  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود